Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Szakképzési HÍD programba történő jelentkezés

A 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet 2. sz. melléklete szerint 2016. 06. 17-ig az általános iskola értesítést küld a tanulóról a tanuló állandó lakhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal, valamint az állami intézményfenntartó központ részére, amennyiben kezdeményezi a tanköteles tanuló felvételét a Híd I. vagy Híd II. programba. Az állami intézményfenntartó központ kijelöl legalább egy, a megye területén működő Híd I. vagy Híd II. programban részt vevő köznevelési intézményt, amely a tanulót felveszi tankötelezettségének teljesítése érdekében. A jogszabályban rögzített feladat elvégzéséhez tájékoztatásul megküldöm az alábbiakban a Szekszárdi Szakképzési Centrumban a SZAKKÉPZÉSI HÍD-programba történő bekapcsolódási lehetőségeket.


Szakképzés Híd-programban érintett tagintézmény neve, a tagintézmény elérhetőségei, az itt várhatóan oktatandó részszakképesítés(ek) megnevezése:Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma
7200 Dombóvár, Pannónia út 21.
06-74-465-725
Tájékoztatásért felelős: Kovács Márta

  • bevontelektródás kézi ívhegesztő
  • lakástextil-készítő
  • családellátóSzekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolája
7030 Paks, Iskola u. 7.
06-75-311-278
Tájékoztatásért felelős: Sárosdi Bernadett

  • építményzsaluzat és fémállvány szerelő
  • családellátó
  • textiltermék összeállítóKérem, hogy az általános iskolás diákok ügyében közvetlenül a megjelölt tagintézményeinket keressék meg, a jelentkezés részleteiről tőlük további információkat fognak kapni.


Köszönöm megértő együttműködésüket.


Üdvözlettel:
Ábrahám Norbert
Főigazgató
Szekszárdi Szakképzési Centrum
7100 Szekszárd, Széchenyi u 2-14.
+36-74-5329-333